DKK 6.799,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Se mere
(+ DKK 649,00)
Ikke på lager
1. Let aluminiumscykel med Carbon-gaffel
2. Shimano-gear
3. Shimano  hydrauliske skivebremser

Her har du topmodellen indenfor FX-serien fra den amerikanske cykel-gigant Trek.

Hvis du vælger FX 3 Disc, får du en hybridcykel af meget høj standard, uden at du behøver betale en mindre formue.

Denne cykel har en del til fælles med de andre medlemmer af FX-familien, men FX 3 skiller sig alligevel ud på en række vigtige punkter.  F.eks. er FX 3 udstyret med carbon-forgaffel, hvilket ellers er noget, man mest kender fra dyrere cykler. Endvidere leveres cyklen med Shimani M”-200 hydrauliske skivebremser.

En god hybridcykel skal kunne bruges til næsten alt. Og det må man sige, at folkene hos Trek har formået at få FX 2 til at leve op til. Her får du nemlig en cykel af ypperlig kvalitet, som du kan bruge til lige præcis det, du har brug for en cykel til. Når der skal pendles på byens cykelstier er denne cykel helt i top. Stellet er både let og solidt, og de hydrauliske skivebremser sikrer, at du bevarer evnen til at bremse ned, selv når cykelstierne er glatte.

Ligesom på de andre cykler i FX-serien, er denne cykelforberedt for montering af bagagebærer, skærme med stivere og meget andet. Så der er intet i vejen for, at du f.eks. kan få monteret et barnesæde bag på cyklen. Så er der grundlag for mange skønne cykelture, med dit barn bag på cyklen. Hvad kunne være skønnere?

Men FX 3 er også en cykel, der elsker landevejen. Her kan du opnå en meget høj fart, ikke mindst takket være de 27 effektive Shimano-gear, som også gør det muligt for dig at forcere stort set enhver stigning, du måtte møde på din vej.

Komforten er overordentligt god, takket være det ergonomiske design af stel og sadel.  PÅ selve stellet ydes der endvidere livsvarigt garanti, ligesom på alle Trek hybridcykler.

Opgraderinger i forhold til FX 2 Disc.
1. Shimano MT-200 bremser
2. Alivio T4000
3. Carbon forgaffel

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: