DKK 6.799,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Se mere
(+ DKK 649,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Ægte allround hybridcykel
2. God gearing
3. Shimano MT 200 hydrauliske skivebremser

Er du den moderne, travle by-kvinde, som tager cyklen til daglig, og som også godt kan lide en lidt længere motionstur på landevejen nu og da?

Så har du brug for en cykel, som er både let, hurtig og stærk på samme tid. Og så skader det jo heller ikke, hvis den er lidt smart?

Lyder det som ren science fiction, at det skulle være muligt at kombinere alle disse dyder i en og samme cykel?

Det er det ikke. I hvert fald har den amerikanske gigant-virksomhed Trek gjort det! Vidunderet hedder FX Women´s 3 Disc!

Ligesom de andre hybridcykler i Treks FX-familie får du her et let og solidt aluminiumsstel. FX 3 adskiller sig dog positivt ved, at den er udstyret med carbon-forgaffel, hvilket er noget, man normalt kun finder på dyrere cykler. Stellet kar et lavet overrør, der dog ikke bøjer så meget nedad, som man kender det fra klassiske damecykler.

Der er mulighed for montering af snart sagt alt, hvad dit cyklist-hjerte kan begære af ekstraudstyr, såsom bagagebærer (hvor der også kan monteres et barnesæde), skærme, lygter og meget mere. FX 3 Disc er derfor ideel til daglige penderture, indkøbsture osv.

Men også på landevejen kan FX 3 Women´s Disc være med! Her kan du især nyde godt af opdateringen til 2x9 gear, som man også kender fra dedikerede landevejscykler. Dette system er let, gnidningsløst, og bygget til fart.

Komforten er i top, og mange af cyklens kontaktpunkter er designet specielt til kvinder.
Men fart er intet, hvis man ikke kan bremse ned igen. Og det kan du, takket være de velkendte Shimano MT 200 hydrauliske skivebremser. Dette bremsesystem virker hurtigt og præcist, også i glat/vådt føre.

På en Trek FX 3 Disc damecykel er den moderne kvinde godt kørende!

Opgraderinger i forhold til FX 3.
1. Shimano MT-200 bremser

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: