Før DKK 6.599,00
DKK 5.999,00
SparDKK 600,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Solid og alsidig dame-hybridcykel til rimelig pris
2. 2x9-speed Shimano geargruppe
3. Leveres med masser af udstyr

På en hybridcykel kan du komme hurtigt og sikkert frem (næsten) alle vegne! I princippet repræsenterer hybridcyklen nemlig den gyldne middelvej, som kombinerer  MTB´ens terrænegenskaber med landevejscyklens fartegenskaber. Ofte vil hybridcyklen derfor være det ideelle valg til dig, der pendler langt, kører i forskellige typer terræn, og som også godt kan lide en hurtig træningstur på landevejen.

Trek F2 Disc Equipped Stagger er, sin meget rimelige pris til trods, en ægte hybridcykel. Det ser man straks, når man kaster et blik på den: Cyklen har en let og solid aluminiumsramme med indvendig kabelføring, og endvidere er der brede dæk, mange gear, og et fladt styr, som giver god komfort, idet kørestillingen bliver mere oprejst end med den klassiske drop bar (racerstyr). Det er bl.a. disse ting, der typisk kendetegner en hybridcykel.  

Rammen har lav indstigning, som på en klassisk damecykel. Og den 2x9-speed Shimano-geargruppe giver dig masser af gear at vælge imellem, selv i ganske udfordrende terræn.

Sikkerhed betyder alt! Det er måske derfor, at Trek har udstyret cyklen med hydrauliske skivebremser. Disse bremser er stærke og næsten vedligeholdelsesfrie. Og så virker de i al slags vejr, selv på meget glat vej. Dermed bliver FX 2 Disc EQ Stagger til en rigtig helårscykel!

Det er bestemt ikke det rene pral, når den amerikanske gigant Trek hæfter betegnelsen `Equipped´ (`Udstyret´) på denne lækre damecykel. Den kommer nemlig med en mængde udstyr, såsom skærme, lygter og bagagebærer, så du straks kan suse afsted, når du modtager cyklen. På bagagebæreren kan du også vælge at placere et barnesæde. Så er grunden lagt til masser af fælles cykeloplevelser for mor og barn. Husk i øvrigt cykelhjelm til jer begge!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: