Før DKK 6.599,00
DKK 5.199,00
SparDKK 1.400,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Super sej pendler- og træningscykel
2. 2x9-speed Shimano geargruppe
3. Kompatibel med DuoTrap S (Medfølger ikke)

Man skal ikke undervurdere de krav, der stilles til en god pendler- og hverdagscykel. Mellem år og dag bliver det til mange kilometer, i al slags vejr. Desuden skal der være bagagebærer, lygter og andet udstyr. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis cyklen også kan klare nogle hurtige motionsture på landevejen. Og endelig må cyklen gerne se lidt smart og sporty ud. En cykel til hverdagsbrug behøver bestemt ikke være kedelig!  

Sådan en cykel er 2022-modellen af Trek FX2 Disc EQ. EQ står for Equipped (udstyret), og som du vil erfare, når du læser videre i denne tekst, så er denne cykel netop forsynet med masser af lækkert udstyr. Men lad os først kigge lidt på selve cyklen!

Dette lette og stærke aluminiumsstel sikrer, at cyklen holder til hårdt brug, mange år frem i tiden. Den indvendige kabelføring mindsker behovet for vedligeholdelse, og fuldender cyklens strømlinede look. Det er muligt at indbygge en DuoTrap S sensor (medfølger ikke) i stellet, således, at du kan gemme dine data på cykelcomputer, smartphone eller lignende, uden at der er behov for en ekstern sensor.  

Du får endvidere en 2x9-speed Shimano Altus/Acera geargruppe (Acera forskifter og Altus bagskifter), og de i alt 18 gear vil være mere end rigeligt, både til dagligdags brug, og til mange skønne landevejsture.

Et sæt stærke Tektro HD-M280 skivebremser giver dig uovertruffen bremsekraft, selv når det danske vintervejr viser sig fra sin mest drilske side.

Som nævnt er der masser af udstyr på FX2 Disc EQ: Der er en bagagebærer, hvor du evt. kan vælge at anbringe et barnesæde. Lygter og støtteben medfølger også. Skærme kan tilkøbes for en beskeden merpris.

Hvis du vælger Trek FX2 Disc EQ, får du ikke alene et lækkert træningsredskab, men også en dagligdags arbejdshest, der vil tjene dig trofast, mange år ud i fremtiden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: