DKK 4.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 799,00)
Se mere
(+ DKK 1.149,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let aluminiumscykel, der holder til lidt af hvert
2. 24 Shimano-gear
3.[ Hydrauliske skivebremser

Ved første øjekast ligner denne cykel slet ikke en traditionel damecykel! Som billedet viser, har den nemlig ikke det buede overrør, der giver traditionelle damecykler deres lave indstigning. Det er den afgørende forskel mellem denne cykel og Stagger-modellen.

Reelt er der måske snarere tale om en unisex cykel. Under alle omstændigheder er denne Trek FX 2 Disc alt det, en hybridcykel skal være. Den kan nemlig bruges til (næsten) det hele!

Hvis du er på udkig efter en både pålidelig og sporty aluminiumscykel, der gør de daglige pendlerture til og fra job eller studie til en ren fornøjelse, så behøver du ikke lede meget længere! Trek har nemlig her skabt en vaskeægte hybridcykel, med let og elegant stel-konstruktion, god ergonomi og kraftige, stabile bremser. Hydrauliske skivebremser, som denne hybridcykel er udstyret med, har nemlig den fordel, at de altid bremser kraftigt og præcist, selv når underlaget er vådt/glat. Du kan derfor roligt tage cyklen, når du skal på job en kold vintermorgen.

Også på landevejen er FX 2 Disc din ven: Takket være de 24 effektive Shimano-gear kan du både holde en meget høj marchfart, og besejre enhver stigning. Cyklen har 8 gear på bagskifteren, og 3 klinger foran, så du i realiteten har 24 gear til rådighed.  Samtidig er stel og sadel konstrueret med komfort for øje, så du let kan holde til selv ganske lange ture.

Cyklen leveres forberedt for montering af bl.a. lygter, skærme og bagagebærer. På den måde kan du bruge cyklen til indkøbsture, eller du kan få monteret et barnesæde bagpå, så du kan have dit barn med på en masse dejlige cykelture.

Designet er let og elegant, og de fleste af kablerne ligger indvendig i stellet.

Producenten giver livsvarig garanti på selve stellet.

Når man tager den yderst rimelige pris i betragtning, er det faktisk svært at finde noget negativt at sige om FX 2 Disc damecyklen!

Opgraderinger i forhold til FX 1.
1. Shimano Acera bagskifter
2. Alu-Forgaffel
3. 800 gram lettere.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: