DKK 3.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 799,00)
Se mere
(+ DKK 1.149,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Smart og solidt design
2. 21 Shimano-gear
3. Hydrauliske skivebremser

FX 1 Stagger Disc er en smart, solid hybridcykel til den moderne, travle, urbane kvinde.

Ligesom de fleste klassiske damecykler har denne cykel et buet overrør, der giver lav indstigning, så det er let at stå af og på. Faktisk har vi også mandlige kunder, der vælger `dame´- modellerne, fordi de nyder den lave indstigning. Og det er bestemt en ærlig sag. Når du cykler, er det din komfort, der tæller.

Måske har du brug for en god og relativt billig cykel, der kan bruges til lidt af det hele? Her kommer den amerikanske mega-virksomhed Trek dig i møde!

FX 1 er, som navnet antyder, entry level modellen indenfor FX-serien. Her får du de ting, man almindeligvis forventer af en god hybridcykel, og så lige lidt ekstra!

Cyklens aluminiumsstel er let, og udført i et smukt design, ikke mindst takket være den indvendige kabelføring, som giver cyklen et lækkert, helstøbt look.

Cyklen leveres med studser for montering af bagagebærer, lygter, skærme mm. Så hvis du vil, kan du både få et barnesæde og meget andet udstyr på din hybridcykel. Forestil dig dit barns glæde, når I sammen drager ud på cykeltur!

Hvis man tror, at det at købe en hybridcykel ender med at blive en `halv´ løsning, så tager man fejl. Her får man tvært imod en cykel, som man kan have stor glæde af, netop fordi den kan anvendes til næsten alle formål (måske lige med undtagelse af hardcore off-road cykling): Du kan bruge din FX 1 til den daglige pendling, til indkøbsture og anden transport i byen, men du kan så sandelig også slippe den løs på landevejen, når der skal sved på panden, og vind i håret.

På landevejen kan denne cykel skyde en høj fart, ikke mindst takket være de 21 gear, som også gør god gavn, når det går op ad bakke. Og når der skal bremses ned igen, sker det hurtigt og effektivt, idet cyklens hydrauliske skivebremser altid virker effektivt og præcist, selv i glat og/eller vådt føre. Og det betyder jo en del i et land som Danmark, hvor vejret ofte er koldt og vådt.  

Nogen vil måske tænke, at det må være begrænset, hvor meget cykel, man kan få for ca. 4000 kr. Men vælger du Trek FX 1 Stagger Disc, så får du nu temmelig meget for pengene!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: