DKK 3.599,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 349,00)
Se mere
(+ DKK 799,00)
Se mere
(+ DKK 1.149,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let aluminiumscykel med damespecifikt stel
2. Masser af muligheder for montering af ekstra-udstyr
3. God kraftoverførsel

Vil du gerne cykle noget mere? Vil du gerne have mere motion? Vil du gerne opleve nogle skønne cykelture i selskab med familien? Eller har du, ganske enkelt, brug for en solid og smart cykel til hverdagsbrug, og vil du ikke give en formue for at blive godt kørende?

Hvis du kan svare `ja´ til et eller flere af ovenstående spørgsmål, så er FX 1 Stagger fra den amerikanske cykel-gigant Trek den rette damecykel for dig!

Cyklens stel er udformet, som man kender det fra traditionelle damecykler, idet det lave overrør giver en lav indstigning, så du let kan komme af og på cyklen. I øvrigt har vi også en del mandlige kunder, som foretrækker en cykel med lav indstigning. Og det er bestemt ingen skam for en mand at vælge en `damecykel´. Det er din komfort og cykelglæde, der tæller!

Du får et både let og solidt aluminiumsstel, som producenten i øvrigt giver livsvarig garanti på.

Når du skal sætte en spurt ind på landevejen, eller forcere en stigning, har du hele 21 gear at gøre godt med. Så du kan altid finde et passende gear at køre i.

Hvis du ønsker at benytte en cykelcomputer, eller registrere dine data via din smartphone, er der mulighed for at integrere en Bluetooth/ANT+ sensor i stellet.

Cyklen leveres med et utal af studser, der gør det nemt at montere diverse ekstraudstyr, såsom skærme, bagagebærer, lygter, støttefod og meget andet. På bagagebæreren kan du enten transportere varer, eller du kan få monteret et barnesæde, så familiens yngste også kan være med på turen.

Hvis det er en prisbillig allround damecykel, du har brug for, så er Trek FX 1 Stagger et særdeles stærkt bud.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: