DKK 30.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den

1.  500 Series OCLV Carbon stel
2. Shimano GRX RX810 11 speed gear
3. Shimano RX810 hydrauliske skivebremser

Den amerikanske cykel-gigant Trek har skabt en gravelbike, der sprænger alle grænser!

På Checkpoint SL 6 kan du, helt bogstaveligt, komme frem i verden, uanset, hvordan underlaget er. Når almindelige landevejscykler giver op, tager SL 6 fat!

Hvis du går og drømmer om at flyve over mållinjen i store, internationale gravel-løb i naturskønne omgivelser, så er SL 6 cyklen for dig. Her er ikke gået på kompromis med noget.

Cyklen er udstyret med IsoSpeed afkoblingsled bagtil. Denne geniale konstruktion eliminerer vibrationer fra ujævnt underlag. Det betyder meget, når du skal køre offroad i mange timer ad gangen.

Det lette carbon-stel giver cyklen et smart og helstøbt look, samtidig med, art vægten holdes nede.

Der kan ikke herske tvivl om, at Checkpoint SL 6 er en cykel, der kan klare stort set alt, hvad du kan finde på at udfordre den med. Den daglige transport er barnemad, og fordi cyklen klarer sig så godt, både offroad og på asfalt, er den noget nær det ideelle valg for dig, der drømmer om at drage ud på en længere cykelferie.

Gaflerne har masser af frigang, og giver plads til dæk op til 45C. Det giver vejgreb og trækkraft, under praktisk taget alle forhold.

Hydrauliske skivebremser er en selvfølge på cykler som denne. De giver effektiv og præcis nedbremsning, selv i vådt/glat føre. Samtidig kræver skivebremser kun minimal vedligeholdelse.

Hvis du søger en meget alsidig cykel, som er fin på asfalt, og som er i sit es, når asfalten slipper op, og almindelige landevejscykler giver fortabt, så er Checkpoint SL 6 cyklen for dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: