DKK 26.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den

1. Shimano GRX RX810 gear
2. 500 Series OCLV Carbon ramme
3. Shimano RX400 hydrauliske skivebremser

Hvor asfalten ender, tager Treks super cool gravelbike SL5 over.
Denne smarte gravelbike er nemlig bygget til at give dig oplevelser!

Den er karakteriseret ved sit lette, elegante carbon-stel (det samme som på SL 7), som er udstyret med det geniale IsoSpeed afkoblingsled mellem overrøret og sadelrøret. Derved dæmpes vibrationerne fra underlaget, når du kører offroad.

Forgaflen har en stor frigang, og plads til meget brede dæk, så du er sikret optimalt vejgreb, under alle forhold.

Når stigningerne bliver hårde eller underlaget blødt, vil du hurtigt komme til at sætte pris på den gode Shimano GRX 2x11 gear-gruppe. De hydrauliske skivebremser sikrer effektiv og præcis nedbremsning, når det er nødvendigt. Samtidig kræver skivebremser kun et minimum af vedligeholdelse, og se bevarer god bremsekraft, selv når under laget er vådt og/eller glat.

Betegnelsen gravelbike til trods, så kan Checkpoint SL 5 andet og mere end at køre på grus. Den er også særdeles velegnet til daglig transport. Og skal du på en længere cykelferie, så er den et virkelig godt valg, bl.a. fordi den leveres med beslag til både tasker og bagagebærer. Denne cykel er kendetegnet af sin alsidighed, hele vejen igennem!

På overrøret, på sadelrøret og på begge sider af skrårøret findes ekstra studser, så du nemt kan montere ekstra udstyr, som f.eks. flaskeholder
.
Om det gælder daglige pendlerture, lange cykelløb, træningsture på grus, eller cykelferier over flere dage, så er Checkpoint SL 5 et rigtig fornuftigt valg. Let, hurtigt, alsidig, og kort sagt fantastisk!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: