Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Tacx Hometrainer - siden 1957

Den 1. maj 1957 startede Tacx som et simpelt cykelværksted i Wassenaar, Holland, og i '69 gav cykelbutikken i byen plads til en lille fabrik i en forretningspark. Ud over ruller introducerer Tacx hometraineren og senere tilføjes flasker og værktøjer til produktsortimentet. Hvad der startede som et lille, lokalt cykelværksted og en beskeden fabrikant af ruller, er nu vokset til et globalt kendt mærke, der udvikler og tilbyder innovative produkter til sportsfolk i over 80 lande.

Hovedstyrken ligger i, at praktisk taget alt er designet og fremstillet internt hos Tacx. Produktidéer og optimeringer udvikles, testes og godkendes hurtigt. Alt fra design til form og slutproduktion sker under ét tag. Dette gør det muligt for Tacx Hometrainer at garantere produkter af høj kvalitet.

For at støtte cykelsporten er Tacx desuden teknisk partner for mange WorldTour teams, Pro-kontinentalhold, Kontinentalhold, kvindehold, triatleter, skøjteløbere og MTB-teams, samt partner med UCI. For at sikre, at Tacx' produkter er det, du leder efter, udvikles de i samarbejde med professionelle ryttere.