Swiss eye

Swiss eye solbriller og cykelbriller

Swiss Eye er solbriller og cykelbriller af den bedste kvalitet!

Swiss Eye´s teknologi:
Swiss Eye var de første producenter, der var i evnede at lave brilleglas med den særlige anti-tåge/anti-ridse belægning. Dette er blevet til Swiss Eye´s varemærke i dag. Derfor laves alle Swiss Eye's linser laves af splintsikre polycarbonate glas, som er udarbejdet i henhold til sikkerhedsnormen Euro-DIN 1836.

Swiss Eye kvalitet
Alle Swiss Eye's briller og linser er lavet med anti-ridse og anti-tåge-blægning, dvs. at der altid er frit udsyn gennem dine Swiss Eye briller. Denne belægning kan desværre ikke laves på de fotokromiske linser. Swiss Eye bruger Carbone linsen, som er af den højeste optiske kvalitet, og hører derfor til i Optical Class 1-kategorien. De polycarbonate linser er selvfølgelig plintfri, og beskytter 100 % mod UV-stråler op til 400nm. For at fuldende den gode oplevelse med Swiss Eye er alle Swiss Eye's brillestel er lavet i et ridse-beskyttet materiale, der ovenikøbet er allergitestet. De fleste af Swiss Eye's brillestel har desuden en justerskrue ved hængslerne, så den optimale pasform opnås. Desuden får nogle af modellerne med justerbare næsepads og andre spændende features.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Cykler.dk     |     Storegade 27     |     7620 Lemvig     |     7734 0818     |     info@cykler.dk     |     Webdesign & webshop af MCB
Klik mig