DKK 24.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Levering 2-4 dage
Derfor vil du elske den
1. Super fin elektrisk citybike
2. Stærk motor og lang aktionsradius
3. Hydrauliske skivebremser

Bruger du hovedsageligt din cykling til daglige pendlerture, indkøbsture, kørsel til og fra fritidsaktiviteter og lignende? Så har du brug for en god citybike, som hurtigt og komfortabel kan transportere dig fra A til B. Og hvis den skal være elektrisk, kan vi anbefale, at du kigger nærmere på Turbo Vado fra Specialized.

Ligesom mange andre solide citybikes er denne cykel bygget over et gedigent aluminiumsstel med integreret kabelføring. Det giver cyklen et lækkert, helstøbt look, samtidig med, at behovet for vedligeholdelse holdes på et minimum. Endvidere kommer cyklen med bagagebærer, skærme og lygter.

Og det er også værd at nævne, at dette stel giver en meget nem indstigning.

Men hjertet i en elcykel er naturligvis motoren. Den hedder Specialized 1.2E, og er på 250 Watt. Det er en både let, stærk og vibrationsfri motor. For at sikre den bedst mulige vægtfordeling, er motoren integreret i stellet. Strømmen kommer fra et integreret Specialized U1-460 batteri, som giver meget lang rækkevidde.
Batteriet er meget let at lade op, uden at du behøver sidde på cyklen.

På det meget let-aflæselige Turbo Connect display kan du let aflæse en lang række data, såsom Batteri-niveau, kadence, distance og meget mere. Displayet kan desuden forbindes til Specializeds nyeste Mission Control App.

Cyklen er udstyret med hydrauliske skivebremser, som giver stærk og præcis bremsekraft, selv når det danske vejr viser sig fra sin vådeste side. God affjedring skal der også til. Og det får du, takket være den lækre SR Suntour forgaffel med 50 mm vandring.
Prøv en tur på den nye Turbo Vado 3.0 fra Specialized. Du bliver helt elektrisk!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: