DKK 239,00
Levering 2-4 dage
Derfor vil du elske dem
1. Hurtigt og let racerdæk
2. GRIPTON gummiblanding
3. BlackBelt punkteringsbeskyttelse

Den seriøse landevejsrytter kan ikke gå på kompromis med noget, når der skal vælges konkurrence-dæk. Her er der brug for kvalitet, hele vejen igennem.
Et dæk til konkurrence brug skal være både let og stærkt, og have sublime fart-egenskaber. At fremstille et dæk, der lever op til disse høje krav er noget af en udfordring.

Og den verdenskendte producent Specialized svigter aldrig! Dette firma er måske mest kendt for sine solide mountainbikes i snart sagt enhver prisklasse. Men Specialized kan så sandelig også lave racerdæk af endog meget høj standard.

Turbo Pro er et konkurrence-dæk i særklasse. Dette smarte folde dæk har 60 TPI (Threads Per Inch), og består, ligesom mange andre gode dæk fra Specialized, af den banebrydende GRIPTON gummiblanding, der giver ekstremt rullemodstand, samtidig med, at du bevarer et særdeles godt vejgreb, ikke mindst, når du kører gennem et sving.

Nu sidder du sikkert og tænker: Sådan et let landevejsdæk må da være meget følsomt overfor punkteringer?! Nej, faktisk ikke! Specialized har nemlig forsynet deres Turbo Pro dæk med BlackBelt punkterbeskyttelse. Slut med at skulle bruge tid på at lappe i tide og utide!

Du får her et trænings- og konkurrence-dæk, der rummer mange af de fantastiske egenskaber, man finder hos S-works versionen. Blot er Turbo Pro en smule billigere, men lad dig ikke narre af det: Dette dæk byder på blændende performance, fantastisk vejgreb, og har en god levetid.

Hos Cykler.dk kan vi med glæde og stolthed anbefale Specialized Turbo Pro dækkene til den seriøse og krævende landevejsrytter!

Dækket fås i tre størrelser:
700x24c: 240g
700x26c: 250g
700x28c: 280g