Før DKK 49.999,00
DKK 47.999,00
SparDKK 2.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fuldblods carbon-raket, skabt til fart
2. Meget let og aerodynamisk cykel
3. 2x11-sped Elektronisk Shimano Ultegra Di2 geargruppe

Hvis du lever og ånder for at køre på racercykel, så kender du måske Tarmac-cyklerne fra Specialized. Og så ved du også, at de er bygget til en eneste ting, nemlig FART. Her er aerodynamik og lav vægt i højsædet. Men den generelle kvalitet er der så sandelig heller ikke noget at udsætte på!

Med Expert Di2 har folkene hos Specialized skabt den måske hurtigste Tarmac til dato. Tests i vindtunnel har bevist, at Tarmac SL7 er op til 45 sekunder hurtigere over 40 km end forgængeren, SL6. Det er da en forbedring, der er til at tage og føle på! Denne ultralette carbon-ramme skærer sig, med knivskarp præcision, gennem vinden, så du nærmest føler, at du flyver af sted. Faktisk vejer rammen kun ca. 920 gram. Og den har stadig den stivhed, som man kan forvente af rammen på en virkelig seriøs racercykel. Her har vi at gøre med en cykel, der er perfekt til dig, der gerne vil vinde løb.

Specializeds unikke Rider-First Engineered filosofi giver cyklen en fantastisk balance og helt utrolige styreegenskaber. Man mærker, at den er udviklet i samarbejde med nogle af verdens bedste professionelle cykelryttere.

Den elektroniske Shimano Ultegra Di2 2x11-speed geargruppe giver dig et dejligt bredt gearområde at arbejde med. Og gearskiftene er så silkebløde, at du knapt nok bemærker dem.

Men selv om en cykel er bygget til fart, skal den jo også kunne remse ned igen. Ellers kan du jo ikke indtage din retmæssige plads på podie! Derfor er det godt, at Tarmac´en er udstyret med hydrauliske Shimano Ultegra skivebremser. Dem kan du nemlig stole på. Også den dag, hvor evnen til at bremse måske kommer til at redde dig fra en alvorlig ulykke!

Hvis du køber en Tarmac SL7 Expert, må du hellere give dine cykel-kammerater god tid til at beundre den, før løbet begynder. For når startskuddet først er gået, ser de ikke andet end dit baghjul, der forsvinder ud i horisonten!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: