Før DKK 799,00
DKK 549,00
SparDKK 250,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Super fed MTB-hjelm, med ekstra beskyttelse i nakken
2. ANGi-forberedt
3. 4th Dimension Cooling System

At mountainbike sport er fedt er noget, mange kan blive enige om. MTB-entusiaster søger i dag flere og større udfordringer end nogen sinde før. Derfor er der også brug for sikkerhedsudstyr af en helt ny standard. Det ved folkene hos amerikanske Specialized, og derfor har de designet hjelmen Tactic III MIPS.
Hjelmen er forsynet med ekstra beskyttelse i nakken, så du er godt rustet, hvis du skulle være uheldig at slå baghovedet mod en sten, en trærod, eller hvad du nu kan være uheldig at komme ud for, når du cykler i skoven. MIPS (Multi-directional Impact Protection System) er et system, som er udviklet på baggrund af mange års forskning. Hvis hjelmen rammer jorden, vil MIPS omdirigere kraften fra slaget, hvorved risikoen for hjerneskader formindskes med op til 40%. Det må siges at være en særdeles god beskyttelse af det fantastiske og unikke organ, som din hjerne er.
Specializeds eget 4th Dimension Cooling System giver fantastisk ventilation, så du, helt bogstaveligt, kan holde hovedet koldt, når det for alvor går løs på MTB-sporet.

Som noget helt naturligt er hjelmen forberedt for ANGi. Her monteres en lille sensor (som tilkøbes separat) i hjelmen. Sensoren kommunikerer med en app, som du installerer på din telefon. Når sensoren registrerer, at du er styrtet, sendes der automatisk en SMS til dine pårørende. Hvis du er uskadt, kan du selv annullere SMS´en i løbet af 60 sekunder. Med køb af ANGi følger et års abonnement på app´en.
Nyd din tur på MTB-sporet. Og kom sikkert hjem, takket være Tactic III fra Specialized.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

Se størrelser her.
S - 51-56
M - 54-58

HJELMEN HER ER MED MIPS!
MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
Se mere om hvordan i videoen herunder: