Før DKK 3.499,00
DKK 2.499,00
SparDKK 1.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Enestående ventilation
2. Fantastisk kraftoverførsel
3. Lækkert design

Foretrækker du at cykle, når det er varmt?  

Så kender du sikkert også til den ubehagelige følelse af, at dine fødder `koger´ efter en lang dags energisk trampen i pedalerne
Men sådan behøver det slet ikke være! Ingeniørerne hos amerikanske Specialized har løst problemet!

Uanset, om du bare elsker at cykle, når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, eller om du måske skal cykle under varmere himmelstrøg, og på virkelig hårde stigninger, så er Specialized S-Works Vent den rette sko til dig.

Denne sko giver nemlig ikke alene sublim kraftoverførsel, og god komfort (som vi jo kender det fra alle cykelskoene i den eksklusive S-Works serie). Nej, den giver også en helt fantastisk ventilation!

Skoen er designet således, at luft kan passere gennem skoen, og cirkulere omkring dine fødder. Samtidig ledes sved bort fra dine fødder. Resultatet er en sko med en hidtil uset åndbarhed.

Den stive FACT Powerline carbon-sål og den velkendte PadLock hæl-konstruktion giver den fremragende kraftoverførsel, der har gjort alle skoene i S-Works serien så populære blandt seriøse cykel-atleter.

Sålen er desuden dækket af et særligt mesh, med ventilations-huller. Dette giver endnu bedre ventilation, og er med til at gøre skoen særdeles let (233 gram pr. sko, i str. 45).

Som noget næsten selvfølgeligt er S-Works Vent skoene udstyret med BOA S3-spænder, med livsvarig garanti.

Så hvis du virkelig brænder for at cykle, og du er træt af overophedede fødder, så er løsningen på dine problemer her!

Med Specialized S-Works Vent er du klar til mange skønne ture i den dansk sommer, eller måske endda i bjergene, under sydens sol.