Før DKK 2.199,00
DKK 1.999,00
SparDKK 200,00
Vælg variant for status
S-WORKS Prevail II er en sublim racer-cykelhjelm fra Specialized!

S-WORKs Prevail II er den mest komplette letvægts-cykelhjelm Specialized nogensinde har produceret. Den kombinerer utrolig ventilation med uovertruffent aerodynamisk design og en ultra-letvægts konstruktion. Det giver dig en helt utroligt let cykelhjelm.

Den er lavet med et Aramid forstærket skelet, det gør at den er utrolig stærk og derfor ikke har behov for meget skum for at få den nødvendige sikkerhed i, som der skal være i en tophjelm. Det sikre dig lav vægt og en endnu dybere pasform så den sidder endnu bedre på hovedet! I år har hjelmen fået MIPS og ANGI.

MIPS er en forkortelse for "Multi-directional Impact Protection System". Det gør at hjelmen omderigere slaget den får når den rammer jorden. Mange års forskning har banet vejen for et hjelmsystem, der kombinierer hjernens egen beskyttelse og MIPS, som giver dig den bedste sikkerhed muligt, og det er videnskabeligt bevist at MIPS nedsætter chancen for hjerneskader med op til 40%

ANGI er en  lille sender på hjelmen som kan aflæse hvis du falder. Den er forbundet med din telefon, så sender den  en SMS til dine pårørende efter 60 sekunder. Men hvis du nu falder og du ikke er kommet noget til, så kan du nå at annullere sms'en.

Så kig nærmere for vi har nu endnu flere hjelme med MIPS!

MIPS er en forkortelse for "Multi-directional Impact Protection System". Det gør at hjelmen omderigere slaget den får når den rammer jorden.

Mange års forskning har banet vejen for et hjelmsystem, der kombinierer hjernens egen beskyttelse og MIPS, som giver dig den bedste sikkerhed muligt, og det er videnskabeligt bevist at MIPS nedsætter chancen for hjerneskader med op til 40%

HJELMEN HER ER MED MIPS!
MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
Se mere om hvordan i videoen herunder: