Før DKK 2.199,00
DKK 1.549,00
SparDKK 650,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Blandt de førende letvægts-hjelme på markedet
2. Leveres med ANGi-sensor
3. Optimal sikkerhed med MIPS beskyttelse

De fleste, der kender lidt til produkterne fra Specialized, ved, at når der står S-works på et produkt, så er der tale om noget eksklusivt. Og Prevail II med ANGi er bestemt ingen undtagelse! Specialized siger selv, at det er den mest komplette letvægts-cykelhjelm, firmaet nogen sinde har designet. Og hos Cykler.dk er vi tilbøjelige til at give dem ret!  Her er fantastisk ventilation og en meget høj grad af komfort kombineret med en ultra-let konstruktion. Faktisk er det svært at finde en så let cykelhjelm, der stadig yder en så god beskyttelse.

Takket være det Aramid-forstærkede skelet får du en utroligt god pasform, så hjelmen sidder perfekt på hovedet.

Ligesom mange andre gode Specialized cykelhjelme er denne hjelm udstyret med MIPS, hvilket er en af opgraderingerne i forhold til forgængere, der blot hed Prevail II. MIPS (Multi-directional Impact Protection System) er designet til at omdirigere den kraft, hjelmen bliver udsat for, når det rammer jorden. Det reducerer risikoen for hjerneskader betydeligt, fordi det neutraliserer de rotationale kraftpåvirkninger, som er årsag til, at hjernen `skvulper´ rundt inde i kraniet.
En anden nyskabelse er ANGi: Her sidder der en lille sensor på hjelmen. Når hjelmen registrerer, at du styrter, sender den besked til en app på din telefon, der så sender en SMS til dine pårørende. Hvis du er heldig, og slipper uskadt fra styrtet, kan du annullere SMS´en, i løbet af 60 sekunder.
Der er næppe tvivl om, at S-Works Prevail II med ANGi er blandt de mest eksklusive letvægts racerhjelme på markedet i dag!

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at enhver hjelm bør udskiftes, hvis den har fået et hårdt slag, som følge af et styrt, eller fordi man har tabt den ned på et hårdt underlag.

Se størrelser her.
S - 51-56
M - 55-59
L - 59-63

HJELMEN HER ER MED MIPS!
MIPS gør din hjelm endnu mere sikker!
Se mere om hvordan i videoen herunder: