Før DKK 94.999,00
DKK 49.999,00
SparDKK 45.000,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. En MTB i absolut topklasse
2. Banebrydende BRAIN-affjedring
3. Let og stærk ramme i FACT 12M carbon

Når der står S-Works på et produkt, kan man roligt stole på, at det er af eksklusiv kvalitet. Og her er den nye S-Works Epic bestemt ikke nogen undtagelse.

Faktisk skulle man ikke tro, at en full suspension kunne være så let og så effektiv. Men her sætter S-Works Epic igen nye standarder.

Den ultralette ramme i FACT 12m carbon er resultatet af utallige timers tests, både i laboratoriet og ude i virkelighedens verden. Styrke, stivhed, aerodynamik og lav vægt er nøgleordene. Både kraftoverførsel og styreegenskaber er helt i top.

Forgaflen er en 100 mm RockShox SID SL ULTIMATE BRAIN luftforgaffel. Den suppleres på fornemste vis af en RockShox-Specialized BRAIN bagdæmper. Så du er ganske godt rustet til at klare alle de bump og vibrationer, du kan tænkes at komme ud for, derude på alverdens skovstier og MTB-spor.

En stærk og let 1x12-speed SRAM XX1 Eagle AXS geargruppe (trådløs og elektronisk) giver dig et dejligt bredt gearområde at arbejde med, og sikrer, at gearskiftene sker med usvigelig præcision, hver eneste gang.

Der er, med andre ord, tale om en både stærk og hurtig MTB. Og det kan vi jo godt lide. Men uden kontrol er selv de ypperste fart- og terrænegenskaber nytteløse. Derfor er det godt, at du altid kan stole på de hydrauliske 2-stemplers SRAM Level Ultimate skivebremser, som er af samme tårnhøje kvalitet som alt andet på denne fantastiske cykel.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: