Før DKK 3.299,00
DKK 2.999,00
SparDKK 300,00
Levering 2-4 dage
Derfor vil du elske dem
1. FACT carbon-sål med et stivhedsindeks på 15,0
2. Dyeneema på oversiden af skoen
3. PadLock hælkonstruktion

Det vil altid være vanskeligt at svare på, hvad perfektion egentlig er, ganske enkelt fordi perfektion er et så uhåndgribeligt begreb. Men når der står S-Works på et produkt, så ved man, at den amerikanske producent Specialized i høj grad har stræbt efter perfektion, da dette produkt blev skabt.

Og hvordan skaber man så den (næsten) perfekte cykelsko? Skal den give dig en sublim kraftoverførsel? Skal komforten være på et hidtil uhørt højt niveau? Skal den være udført i et super fedt design? Svaret på alle disse 3 spørgsmål er et rungende JA!

De nye Specialized S-Works 7 Speed of Light Road Shoes er et par landevejssko i uhørt høj klasse. Og det er ikke uden grund, at disse lækre sko er en del af Specializeds nye Speed of Light-kollektion. Du kommer næppe til at kunne cykle med lysets hastighed (det er trods alt omkring 300000 km i sekundet), men med Specialized S-Works 7 landevejsskoene har du de optimale betingelser for at yde dit optimale. Læs med nedenfor!

Den nye, innovative Powerline carbon-sål er den stiveste og letteste, som Specialized har leveret, til dato. Her får du virkelig en kraftoverførsel helt uden sidestykke. For som folkene hos Specialized siger: Hver eneste watt er hellig! Og det vil du sikkert være enig i, hvis du dyrker landevejscykling på højt niveau. Derfor er hver eneste detalje ved disse sko designet med henblik på at få effektivitet og komfort til at gå op i en højere enhed. Men den ekstreme stivhed er bestemt ikke gået ud over komforten; På oversiden af skoen finder du det særlige materiale Dyneema (som bl.a. også bruges til skudsikre veste). Det strækker sig ikke, og derfor holdes din fod godt fast, med effektivitet og komfort til følge. Padlock hæl-konstruktionen kender vi fra andre af Specializeds førende cykelsko. Den sikrer, at din hæl bliver, hvor den skal.

Endvidere er skoen designet på baggrund af de mange gode erfaringer fra Specializeds eget Body Geometry design, så skoen passer perfekt til bæreren.

Af fede features ved disse sko kan nævnes:

•Specializeds stiveste og letteste FACT carbon-sål, med et stivheds-indeks på 15,0
•Dyneema på oversiden af skoen
•Padlock Hæl-konstruktion fastholder hælen, og giver enestående acceleration
• 3-bols klamper, som passer til alle gængse landevejs-pedaler
•BOA S3 spænder
•Omtrentlig vægt (str. 42): 224 gram pr. sko