DKK 359,00
Levering 2-4 hverdage
Derfor vil du elske dem
1. God komfort, og lav rullemodstand
2. Armadillo-lag beskytter mod punkteringer
3. GRIPTON compound

Hvis du elsker landevejscykling, så ved du, hvad et rigtig godt cykeldæk gør for din performance, og for din cykel-oplevelse som helhed.

På landevejen har du brug for et solidt cykeldæk, der har beskeden rullemodstand, men som også yder en god beskyttelse mod de irriterende punkteringer.

Som så ofte før kommer svaret på dine bønner fra Specialized!

Dækket Roubaix Armadillo Elite er naturligvis opkaldt efter cykelløbet Paris-Roubaix, og navnet hentyder til, at dækket er skabt til at kunne klare de strabadser, som rytterne udsættes for i denne meget hårde forårsklassiker.
Dækkets yderste lag består af Specializeds egen unikke GRIPTON gummiblanding, som giver god kontakt med underlaget, og sørger for, at køreegenskaberne er sikre og præcise.

Under GRIPTON-laget finder vi det stærke armadillo-lag, som har givet dækket dets navn. Armadillo betyder bæltedyr, og ligesom dette særprægede væsen har et læderagtigt skjold, der beskytter det mod torne og svirpende grene, sørger Armadillo-laget for at give dækket en god beskyttelse mod punkteringer. Forskellen er, at hvor bæltedyret har sit skjold yderst, så er armadillo-laget placeret inde i dækket.  

Dækkets luftkammer er på 25 mm, og slidbanen er på 23 mm. Det store luftkammer giver øget komfort, imens den 23 mm slidbane sikrer, at rullemodstanden holdes på et minimum.

Takket være det faktum, at Roubaix Armadillo er bundsolidt opbygget, er der tale om et dæk med meget lang levetid.
Hvis du køber Specialized Roubaiz Armadillo Elite, får du rigtig meget sæk for pengene. Vis hos Cykler.dk tøver ikke med at give dette landevejsdæk vores bedste anbefaling!

Fås i én størrelse:
700x23c/25c: 305g