DKK 9.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Slidstærk gearpakke fra SRAM
2. Brede dæk, der øger kontrol og vejgreb
3. Letvægtsstel med sportsgeometri til XC-cykling

Hvis du virkelig lever og ånder for XC racing, og måske kører løb på højt niveau, så hverken kan eller skal du nøjes med det næstbedste!

Til lige netop dig har Specialized skabt Rockhopper Expert. Denne cykel er kulminationen på omkring 30 års arbejde med at finde frem til det helt rette forhold mellem pris og performance.

Den velkendte A1 Premium aluminiumsramme er opdateret med en ny geometri, som giver endnu bedre performance. Speialized siger selv, at denne cykel er den bedste Rockhopper til dato.

RockShox Judy SoloAir forgaflen er standard på denne cykel. Den giver en sublim affjedring, som du bliver glad for, når terrænet begynder at kaste udfordringer efter dig.

Endvidere er Rockhopper Expert monteret med de velkendte Shimano BR-MT 200 hydrauliske skivebremser. Og det er ikke uden grund, at netop disse bremser sidder på mange virkelig fede cykler! Det er nemlig tale om kvalitet, hele vejen igennem. Du får effektiv og præcis bremsekraft, hver gang, og selv under de mest ekstreme forhold.

Gear-gruppen er noget for sig. Den hedder SX SRAM Eagle 1x12, og den sikrer, at du har et meget bredt udvalg af gear til rådighed.

For at give cyklen de bedste styreegenskaber, har Specialized udstyret hver eneste Rockhopper Elite med et hjulsæt i præcis den rigtige størrelse. Tubeless ready fælge giver dig mulighed for at skifte dæk efter dine egne ønsker og behov.

Hos Cykler.dk mener vi aldeles ikke, at det er for meget sagt at kalde Rockhopper Elite for en XC-cykel i verdensklasse.

Prøv den, og bliv begejstret!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: