DKK 7.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 389,00)
Se mere
(+ DKK 569,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Specialized Rockhopper Expert 2X – 2019
1. Luftforgaffel
2. Velskiftende Shimano Deore Gearing
3. Let Aluminiumstel

Er du mountainbike-nybegynder på udkig efter en funktionsdygtig, stabil og sikker mountainbike, der kan tage dig med ud på de snørklede spor i skoven? I så fald er denne Specialized Rockhopper Expert 2X – 2019 formodentlig noget for dig. Du får sikkerhed og komfort i topklasse – blandt andet grundet den ekstremt velaffjedrede Suntour-forgaffel, der effektivt imødekommer og absorberer stød i forbindelse med ujævnheder i underlaget. Forgaflen har desuden en vandring på op til 100 mm, hvilket skaber et højt fleksibilitetsniveau, der gør cyklen egnet til diverse drops, op- og nedkørsler.  

Fleksibiliteten bliver øget grundet det lette aluminiumsstel samt den brede Shimano-geargruppe i henholdsvis forskifteren (Deore 2-speed) og bagskifteren (Deore 10-speed). Du er således garanteret at kunne finde den perfekte gearing til netop den stigning eller nedkørsel, du står overfor. Trods høj fart har du altid sikkerheden på plads på grund af de stærke, hydrauliske Shimano BR-MT200-skivebremser, der giver dig god føling, og de brede Ground Control Sport-dæk med dybt dækmønster, der sikrer et optimalt vejgreb. Kort sagt: Perfekte betingelser for præcis styring, hurtige reaktioner og øjeblikkelig acceleration.

Opgraderinger iforhold til Rockhopper Comp 2X - 2020
SR Suntour XCR Luftforgaffel
Specialized XC 29 Hjulsæt
Shimano Deore Skiftegreb
Shimano Deore Forskifter
Shimano Deore Bagskifter
SunRace, 10-Speed, 11-36t Kassette

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING! Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur! Se mere om hvordan din cykel leveres her: