Før DKK 11.749,00
DKK 9.999,00
SparDKK 1.750,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 949,00)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Råstærk MTB til fornuftig pris
2. RockShox luftforgaffel
3. 1x12-speed geargruppe fra Sram

Navnet `Expert´ forpligter naturligvis! Du behøver ikke selv være ekspert i MTB-kørsel for at få det fulde udbytte af denne herlige offroad-maskine fra amerikanske Specialized. Men det er ikke svært at nævne et par ting, som denne cykel er ekspert i: Den er først og fremmest ekspert, når det kommer til at forcere MTB-spor og skovstier. Den kan gøre det i en vældig fart. Og ikke mindst: Den kan give dig nærmest ubegrænset cykelglæde, langt ud i fremtiden!

Hjertet i denne lækre cykel er (selvfølgelig, fristes man til at sige), det lette og stærke aluminiumsstel, som giver lige præcis den rette stivhed, samtidig med, at prisen holdes nede, i forhold til en carbon-ramme, som man typisk finder på de noget dyrere cykler.

En RockShox Judy luftforgaffel sørger for affjedringen. Vandringen er hhv. 80/90/100 mm, alt efter, hvilken størrelse hjul, du vælger at få cyklen leveret med. En luftforgaffel er lettere end en traditionel fjeder-forgaffel, og så kan luftforgaflen tilpasses efter din egen vægt. Det afhænger, ganske enkelt, af mængden af luft, som du pumper i forgaflen.  
Den stærke og brugervenlige 1x12-speed SX Eagle geargruppe fra Sram sørger for at overføre kraften fra dine tråd til de brede Tubeless Ready Fast Trak Control dæk. Her har du masser af gear at gøre brug af, når terrænet viser tænder. Og samtidig har du kun en enkelt gearvælger at holde styr på. Nemmere kan det dårligt blive!

Når vi ser på bremserne, støder vi på en god gammel kending: Sram Level hydrauliske skivebremser. De står for masser af hurtig og præcis bremsekraft, selv under vanskelige forhold, og kræver kun et minimum af vedligeholdelse.

På Specialized Rockhopper Expert er du klar til at møde enhver udfordring, som du kan komme ud for i terrænet!
[
b]CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING![/b]
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: