DKK 7.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 389,00)
Se mere
(+ DKK 569,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Specialized Rockhopper Expert 1X – 2019
1. Luftforgaffel
2. Surveræn 1kling setup
3. Let Aluminiumstel

Er du mountainbike-nybegynder på udkig efter en funktionsdygtig, stabil og sikker mountainbike, der kan tage dig med ud på de snørklede spor i skoven? I så fald er denne Specialized Rockhopper Expert 1X – 2019 formodentlig noget for dig. Du får sikkerhed og komfort i topklasse – blandt andet grundet den ekstremt velaffjedrede Suntour-forgaffel, der effektivt imødekommer og absorberer stød i forbindelse med ujævnheder i underlaget. Forgaflen har desuden en vandring på op til 100 mm, hvilket skaber et højt fleksibilitetsniveau, der gør cyklen egnet til diverse drops, op- og nedkørsler.  

Fleksibiliteten bliver øget grundet det lette aluminiumsstel samt den utrolig fede Shimano 1 klinge Setup med 1 klinge i front og bagskifteren (Deore 10-speed). Det sikre at du nu ikke skal tænke på det forskellige gear udligninger, det eneste du skal tænke på er om du skal op eller ned af bakke. Trods høj fart har du altid sikkerheden på plads på grund af de stærke, hydrauliske Shimano BR-MT200-skivebremser, der giver dig god føling, og de brede Ground Control Sport-dæk med dybt dækmønster, der sikrer et optimalt vejgreb. Kort sagt: Perfekte betingelser for præcis styring, hurtige reaktioner og øjeblikkelig acceleration.

Forskel i forhold til Specialized Rockhopper Expert 2X - 2020
1 Klinge ved krank
Shimano Deore 10 Speed Skiftegreb
Shimano Deore, Shadow Plus, GS cage, 10-speed Bagskifter
Shimano, 10-speed, 11-42t Kassette

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING! Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur! Se mere om hvordan din cykel leveres her: