Før DKK 9.299,00
DKK 7.999,00
SparDKK 1.300,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk alu-mountainbike til prisen
2. RockShox Judy luftforgaffel m 80/90/100 mm vandring
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Kender du Judy? Hvis ikke, kan du lære hende at kende her!
Judy er en god veninde at have. Hun udjævner vejen for dig, og gør enhver cykeltur til en fornøjelse, selv i det hårdeste terræn. Men Judy er ikke en kvinde. Judy kommer fra RockShox. Hun er en luftforgaffel, som, i dette tilfælde, sidder på 2022-udgaven af mountainbiken Specialized Rockhopper Elite.

Fordelen ved en luftforgaffel er dels, at man sparer noget vægt, i forhold til en traditionel forgaffel, som er udstyret med en metalfjeder, og dels, at luftforgaflen kan tilpasses til din individuelle vægt. Det kommer an på, hvor hårdt, du vælger at pumpe forgaflen. Vandringen på forgaflen er størrelses-specifik, og kan være enten 80, 90 eller 100 mm.

Rockhopper Elite er baseret på den lette, stærke og stive aluminiumsamme, som vi også kender fra andre cykler i Rockhopper-serien. Denne ramme giver cyklen en knivskarp håndtering, når terrænet er udfordrende, og du samtidig gerne vil køre hurtigt gennem svingene.

Geargruppen er en 1x11-speed Shimano Deore. Den er der kun godt at sige om. Masser af gear til rådighed, og samtidig er brugervenligheden i top.

Dækkene hedder Fast Trak Control 2Bliss Ready T5. Så kan du selv vælge, om du vil køre med eller uden slanger i dine dæk. Vælger du at køre slangeløst, er risikoen for de irriterende punkteringer meget lav.

Bremserne er de velkendte Shimano BR-MT200. Der er tale om et sæt meget stærke og velfungerende hydrauliske skivebremser, som en række af verdens førende cykel-producenter anvender. Og det forstår vi bestemt godt, at de gør. Det er nemlig svært at få noget bedre, medmindre, at vi skal rykke op i en betydeligt højere prisklasse.
Vi kan kun ønske dig masser af skønne ture på din nye Rockhopper Elite, i selskab med Judy!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: