DKK 5.699,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 389,00)
Se mere
(+ DKK 569,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Specialized Rockhopper Comp 2X – 2020
1. Let aluminiumsstel
2. Slidstærk Shimano-geargruppe (Altus/Acera)
3. Brede Ground Control Sport-dæk.

Er du mountainbike-nybegynder på udkig efter en funktionsdygtig, stabil og sikker mountainbike, der kan tage dig med ud på de snørklede spor i skoven? I så fald er denne Specialized Rockhopper Comp 2X – 2020 formodentlig noget for dig. Du får sikkerhed og komfort i topklasse – blandt andet grundet den ekstremt velaffjedrede Suntour-forgaffel, der effektivt imødekommer og absorberer stød i forbindelse med ujævnheder i underlaget. Forgaflen har desuden en vandring på op til 100 mm, hvilket skaber et højt fleksibilitetsniveau, der gør cyklen egnet til diverse drops, op- og nedkørsler.  

Fleksibiliteten bliver øget grundet det lette aluminiumsstel samt den brede Shimano-geargruppe i henholdsvis forskifteren (Altus 2-speed) og bagskifteren (Acera 9-speed). Du er således garanteret at kunne finde den perfekte gearing til netop den stigning eller nedkørsel, du står overfor. Trods høj fart har du altid sikkerheden på plads på grund af de stærke, hydrauliske Shimano BR-MT200-skivebremser, der giver dig god føling, og de brede Ground Control Sport-dæk med dybt dækmønster, der sikrer et optimalt vejgreb. Kort sagt: Perfekte betingelser for præcis styring, hurtige reaktioner og øjeblikkelig acceleration.

Opgraderinger iforhold til Rockhopper - 2020
SR Suntour XCM forgaffel
Shimano Altus skiftegreb
Shimano Altus FD-M2020 forskifter
SunRace, 9-Speed, 11-36t Kassette
Shimano Acera, 9-speed Bagskifter

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING! Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur! Se mere om hvordan din cykel leveres her: