Før DKK 5.099,00
DKK 3.899,00
SparDKK 1.200,00
Vælg variant for status
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 549,00)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 179,00)
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 189,00)
Derfor vil du elske den
1. Rigtig fin MTB til billig pris
2. 2x8-speed geargruppe
3. Radiux CX7 mekaniske skivebremser

Måske skal du til at prøve kræfter med MTB-sporten for første gang? Og måske vil du også gerne have en cykel, som kan bruges til pendling og anden daglig transport? Og du har måske ikke lyst til at ofre en mindre formue på en mountainbike?
I så fald kan 2022-udgaven af Specialized Rockhopper være et godt bud! Her får du en hurtig og solid ´no-nonsense´ MTB, som ikke koster en halv arm!

Et let og solidt aluminiumsstel danner basis for denne smarte cykel, der endvidere er udstyret med en Sr Suntour XCE forgaffel med størrelses-specifik vandring (80/90/100 mm). Den skal nok `sluge´ langt de fleste bump, du kan tænkes at komme ud for på din vej!

Ingen kan påstå, at man har for få gear til rådighed, hvis man vælger at køre på en Rockhopper. Her får man nemlig hele 16 af slagsen (2x8), så der er et særdeles bredt gearområde at gøre godt med, og du kan altid finde et passende gear, uanset om du kører på asfalt eller offroad.

Et sæt gode bremser kan, i yderste konsekvens betyde forskellen på liv og død. Derfor er Rockhopper 2022 forsynet med mekaniske Radius CX7 skivebremser. Brugen af mekaniske skivebremser er med til at holde prisen nede. I forhold til de lidt dyrere hydrauliske af slagsen. Men bare rolig. Bremsekraft og sikkerhed er stadig i top, også når føret er glat/vådt. Og et sæt mekaniske skivebremser er langt bedre end de fælgbremser, man almindeligvis finder på de gængse hverdagscykler.

Specialized Rockhopper 2022 er en rigtig fed MTB til begynderen, eller til dig, der bare ikke har lyst til at bruge store penge på en MTB!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: