DKK 5.099,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. SR Suntour XCE forgaffel
2. Shimano 2x8 gear-gruppe
3. Radius C7 mekaniske skivebremser

Mountainbike-sport bliver stadig mere populært her i landet. Og det er ikke uden grund. Det er nemlig en både sjov og action-præget måde at få motion på.

Og hvis du køber en cykel som Rockhopper 26, kan du faktisk komme i gang med MTB-sporten for relativt få penge!

Rockhopper 26 er baseret på et A! Premium aluminiumsstel, som er både let og stærkt, samtidig med, at prisen holdes på et fornuftigt niveau. Cyklen har indvendig kabelføring, hvilket mindsker behovet for vedligeholdelse, og giver stellet et elegant, fuldendt look, hvilket i øvrigt også er med til at forbedre cyklen aerodynamik.

Affjedring er noget, der betyder meget, når man kører off-road. Og her kan du roligt stole på den velafprøvede SR Suntour XCE forgaffel, som nok skal absorbere langt de fleste bump og vibrationer, som de danske MTB-spor kan udsætte cykel og rytter for.

Gear-gruppen er en 2x8 Shimano-gruppe, der nok skal hjælpe dig med at forcere enhver forhindring, du måtte møde på din vej.

Imidlertid er det jo ikke nok, at en cykel kan køre stærkt. Den skal også kunne bremse effektivt. Og det sørger de mekaniske Radius C7 skivebremser for, at du kan. Fordelen ved skivebremser er, at de bremser effektivt og præcist, selv når underlaget er glat/mudret. Det er noget, der godt kan være en udfordring for de traditionelle fælgbremser, man kender fra klassiske cykler.

Hvis du køber en Rockhopper 26, får du ikke alene en driftssikker MTB til turene i skoven eller på MTB-sporet. Du får også en både smart og solid cykel til den daglige transport.

Alt i alt en mountainbike, der giver rigtig meget performance for pengene!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: