DKK 4.299,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Hvorfor skal du købe Specialized Pitch Sport?
1. Stærke hydrauliske bremser
2. Let aluminiumsstel
3. Shimano geargruppe

Specialized Pitch Sport - 2020 er en cykel til dig der gerne vil have en cykel til at køre andet end bare asfalt som den typiske Citybike. Med denne kan du nemlig køre diverse grusstier, skovstier og strandveje. Du får nemlig brede dæk til greb og stabilitet. Og nogle stærke hydrauliske skivebremser der hjælper dig når du skal bremse hårdt eller køre ned af stejle stigninger.

Opgraderinger i forhold til Specialized Pitch
Shimano Acera/Altus

Specialized startede i 1974 med en mand ved navn Mike Sinyard som solgt sin folkevognsbus for 1.500$, for at kunne tage på en cykelferie i Europa. Han endte i Italien hvor han faldt snak med en lokal cykelproducent og endte med at importere cykeldele tilbage til Californien i USA. Hvor han startede med at sælge de dele de fik far Italien. Men lidt efter lidt begyndte de selv at producere nogle dele såsom stel i deres butik. De kombinerede de italienske dele sammen med deres egne, til at danne specialiseret cykler til deres kunder deraf navnet Specialized.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING! Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur! Se mere om hvordan din cykel leveres her: