DKK 5.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Hvorfor skal du købe Specialized Pitch Comp 2X?
1. Luftforgaffel
2. Shimano Deore bagskifter
3. Stærke hydrauliske bremser

Specialized Pitch Comp - 2020 er en cykel til dig der gerne vil have en cykel til at køre andet end bare asfalt som den typiske Citybike. Med denne kan du nemlig køre diverse grusstier, skovstier og strandveje. Du får nemlig brede dæk til greb og stabilitet. Og nogle stærke hydrauliske skivebremser der hjælper dig når du skal bremse hårdt eller køre ned af stejle stigninger, derudover er de gear på denne cykel gode nok til at du nu kan begynde og køre i skoven, da den cykel har en luftforgaffel kan den pumpes ned til sidste gram!

Opgraderinger i forhold til Specialized Pitch Comp 2x
Shimano Deore Bagskifter
SR SunTour XCR Luftforgaffel
Shimano Acera Skiftegreb

Specialized startede i 1974 med en mand ved navn Mike Sinyard som solgt sin folkevognsbus for 1.500$, for at kunne tage på en cykelferie i Europa. Han endte i Italien hvor han faldt snak med en lokal cykelproducent og endte med at importere cykeldele tilbage til Californien i USA. Hvor han startede med at sælge de dele de fik fra Italien. Men lidt efter lidt begyndte de selv at producere nogle dele såsom stel i deres butik. De kombinerede de italienske dele sammen med deres egne, til at danne specialiseret cykler til deres kunder deraf navnet Specialized.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING! Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur! Se mere om hvordan din cykel leveres her: