Før DKK 43.499,00
DKK 36.999,00
SparDKK 6.500,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1 Kvalitets-MTB til den dedikerede motionist
2 Bomstærk 2,1 motor
3 Hydrauliske 200 mm skivebremser

Er du passioneret motionist, og mangler du en motordrevet kvalitetsmountainbike, som sætter dig i stand til at indtage mountainbike-sporet i overlegen stil?  Denne effektive Specialized Turbo Levo er udstyret med en ekstremt kraftfuld 250-watt Specialized 2,1 motor, som er specielt designet til at køre i skoven.

Motoren, som repræsenterer det sidste nye indenfor elmotorer til cykler, muliggør et tempo på op til 25 km/t, og det langtidsholdbare og afmonterbare 500 Wh-batteri sikrer, at du kan tilbagelægge lange strækninger på én opladning.

Det yderst funktionelle, praktiske og strømlinede design giver dig en el-mountainbike, der henvender sig til den dedikerede mountainbike-rytter, som også sætter pris på lidt ekstra hjælp fra en elmotor. Det er ikke `snyd´ at vælge en el-mountainbike. Motoren hjælper nemlig kun, når du selv træder i pedalerne.
Specialized Turbo Levo er også komfortabel på landevejen. Du behøver derfor ikke transportere din cykel i en bil, når du skal ud til skovenes mountainbike-spor. Du cykler bare derud, og hjem igen, let og elegant! Det er ikke alene godt for din kondition, men også for klimaet.  

Sikkerhedsniveauet er i top, ikke mindst takket være de hydrauliske SRAM Level RE 200 mm. Skivebremser. Den innovative SRAM NX 11-geargruppe giver dig altid perfekt tilpasset trådmodstand. Du får således, samlet set. en af de mest avancerede og sjoveste elcykler på markedet. Denne super sporty cykel vil gøre din motion sjovere og mere komfortabel, mange år frem i tiden. Og så må vi heller ikke glemme, at du her får rigtig meget mountainbike for pengene!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: