DKK 22.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget lækker allround el-MTB
2. Stærk og lydsvag motor
3. Shimano 9-speed gearsystem

Hvis du er mountainbike-entusiast, og ønsker dig en el-MTB, der er lige så fantastisk i byen som på MTB-sporet? Så kan vi anbefale, at du tager et nærmere kig på den nye Levo Hardtail fra Specialized!

Den meget kraftige Specialized 1.3 E elmotor er integreret i cyklens smarte, lette aluminiumsstel, og reagerer hurtigt og præcist på hvert eneste af dine tråd. Der er tale om en meget lydsvag og vibrationsfri motor, som sikrer, at din oplevelse i skoven ikke forstyrres af motorlarm. Du får en topfart på 25 km/t, og batteriet, som også er integreret i stellet, giver meget lang rækkevidde.
Når man kører på mountainbike, er god affjedring alfa og omega. Derfor er cyklen udstyret med en SR Suntour forgaffel med helt op til 100 mm vandring.  
En 9-speed Shimano geargruppe sikrer, at du altid kan finde et passende gear, uanset, om du skal takle det hårdeste MTB-spor, eller om du bare skal køre ned i byen, for at mødes med vennerne. Levo hardtail er i det hele taget en cykel, der gør sig rigtig godt, både i skoven og på byens asfalt.

Hydrauliske skivebremser er nærmest en selvfølge på en cykel som Levo Hardtail. Derfor er du sikker på at have fuld kontrol over cyklen, selv når sporet er vådt og mudret.

Ved hjælp af Specializeds egen Mission Control app kan du importere data direkte til din smartphone, via ANT+/Bluetooth.

Hvis du ønsker en el-mountainbike, som både er et sublimt træningsredskab, men som også kan opfylde dine daglige transport-behov i byen, så har du lige fundet den!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: