DKK 30.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. RockShox forgaffel, med 100 mm vandring
2. Shimano 10-speed gearsystem
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Hvis du vælger en Levo Hardtail Comp fra amerikanske Specialized, får du rigtig meget elektrisk mountainbike for pengene. Levo Hardtail Comp er nemlig både smart, stærk, effektiv og meget funktionel.

Ligesom andre mountainbikes i Levo-serien er Hardtail Comp bygget op omkring et både let og stærkt aluminiumsstel. Integreret i stellet finder du den stærke Specialized 1.3 Custom Rx Trail-tuned elmotor, som giver en topfart på op til 25 km/t. Der er tale om en både lydsvag og vibrationsfri motor, så du er dejligt fri for rystelser og støjgener.

Apropos vibrationer, så vil du, især, når du kører i skoven, kunne glæde dig over den meget fine affjedring, som du især kan takke RockShox forgaflen for. Med sine 100 mm vandring `sluger´ den effektivt de fleste vibrationer og bump, som underlaget kan byde på. I det hele taget er cyklen geometri designet til at give en både behagelig og knivskarp håndtering.

Hvad gear angår, er Levo Hardtail Comp blevet opgraderet i forhold til sin ´lillebror´, som blot hedder Hardtail:
På Comp får du en fantastisk lækker 10-speed Shimano Deore geargruppe, som nok skal hjælpe dig med at besejre enhver stigning.

Bremserne er de velkendte hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser, som mange MTB-ryttere har lært at værdsætte. Disse bremser gør, hvad de skal, selv i vådt/mudret føre. Og de holder længe, uden at kræve megen vedligeholdelse.

Og når man ydermere tager i betragtning, at Levo Hardtail Comp også er super fed på asfalt, og at den ser super smart ud, når den står udenfor cafeen eller træningscentret, så kan vi kun sige, at du gør en rigtig god handel, hvis du køber denne skønne elektriske MTB!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: