DKK 73.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let carbon stel
2. Sram X01 Eagle, 12-speed
3. FOX 36 Perfomance forgaffel

Turbo Levo Expert Carbon er en ultra sporty letvægts el-mountainbike til dig, der ønsker noget nær det ultimative indenfor elcykler til seriøs træning på mountainbike-sporene. Her er der virkelig tale om en cykel, der har slanket sig, uden, at der er gået på kompromis med noget. Endvidere fornyer Levo Expert Carbon sig med en super lækker FOX 36 forgaffel og en DPS bagdæmper.

Denne cykel sigter mest af alt efter at give dig mest muligt cykel for pengene. For ekempel har producenten reduceret vægten, ved at lave stellets hovedtrekant i carbon, imens man har anvendt en M5-legering bagtil. Dette gør i øvrigt cyklen lidt billigere. Stellet er let, men stadig særdeles solidt, designet til at absorbere såvel store som små stød fra underlaget.

LIgesom andre Specialized el-mountainbikes i denne prisklasse er Levo Expert Carbon udstyret med producentens egen nyskabende 2.1 motor. Den kan virkelig noget, som ingen andre motorer kan. Denne motor er let, effektiv og lydsvag, selv ved maksimal ydelse.

Cyklens `hjerne´ er TCU´en (Turbo Connect Unit). Det er andet og mere end bare en on/off-knap. TCU´en viser nemlig både batteri-niveau, og i hvor høj grad, motoren hjælper til. Endvidere kan TCU´en kommunikere med en cykelcomputer, via Bluetooth, så du kan få endnu flere informationer, som du kan drage nytte af i din træning.

De nye Specialized M2-batterier har en kapacitet på 700 vh, hvilket forøger din aktionsradius med hele 40%! Batterierne er integreret i stellet, og kan let afmonteres med en umbraco-nøgle.    

Med Specialized Levo Expert Carbon har du alle muligheder for at blive konge af mountainbike-sporet!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: