DKK 73.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 389,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fact 11m fuld carbon-ramme
2. Sram ASX elektrisk gear for lynhurtigt gearskifte
3. Fantastisk cykel til både landevej og terræn

Vil du gerne have en cykel, der kommer så tæt på den eksklusive S-works model som muligt, men til en noget lavere pris? Så behøver du ikke lede meget længere. Den cykel, du har drømt om, er her! Den hedder Epic Pro, kommer fra amerikanske Specialized, og er i sandhed episk!

Den suspension, der bruges på Epic Pro, er det samme, som du finder på den noget dyrere S-works model. Og samtidig er stellet lige så let som det, der blev brug til den tidligere version af S-works. Du får derfor den samme gode kraftoverførsel, der kendetegner de cykler, der i dag vinder nogle af verdens største og hårdeste løb.

Den lette FACT 11 Carbon-ramme øger bagendens stivhed, samtidig med, at du får optimal kraftoverførsel, og meget fine styreegenskaber. Fortil finder du en RockShox SID SL BRAIN forgaffel med op til 100 mm BRAIN-kontrolleret vandring. Alt i alt et system, der er designet til at give dig en helt utrolig grad af performance.  

Hvad gear angår, er der heller ikke gået på kompromis med noget. Geargruppen hedder nemlig Sram Eagle ASX 12. Og den kan du stole på, under alle tænkelige forhold.
Hydrauliske skivebremser bør være en selvfølge på en cykel i denne prisklasse. På Epic Pro hedder de Sram Level TLM, 2-piston caliper. Og de er, ligesom alle andre komponenter på denne cykel, af meget høj kvalitet.

Kort sagt er Epic Pro en meget hurtig, performance-orienteret cykel, der gør sig både på ujævnt underlag og på landevejen. Og begge steder skal den nok give de fleste konkurrenter baghjul!

Når man tager i betragtning, at Epic Pro er ikke så lidt billigere end S-works, så får du rigtig meget cykel for pengene.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: