DKK 43.999,00
Levering 2-4 dage
Specialized Epic Expert Men's skal du købe fordi
1. Carbon-ramme og -hjul
2. Sram GX Eagle gear gruppe
3. Brain-bagdæmper og forgaffel.

Er du på jagt efter en stabil, kvalitets orienteret mountain bike, der sætter nye standarder for racing på både amatør- og professionelt plan? Specialized ​Epic Expert er en mountainbike udviklet specifikt med øje for race og fart. Stellet og hjulene er produceret i FACT 11 -carbon, som både er billigt at producere og resulterer i en ægte letvægtscykel. Materialets stivhed og styrke giver cyklen en ekstremt høj fart og god reaktionsevne, så du ubesværet kan navigere præcist i kuperet terræn.

Med udgangspunkt i den unikke Specializeds Rider-First™-teknologi er denne mountainbike baseret på absolut førende geometri og innovativ teknologi. Den brede gear-ratio fra GX
eagle-gear gruppen skaber høj fleksibilitet i forhold til sporets variationer, og du får optimale styringsegenskaber til at klare enhver rockgarden. Både komfort- og sikkerhedsniveauet i verdensklasse – ikke mindst grundet den stødreducerende carbon-ramme og den solide bagdæmper med indbygget brain-ventil™, der automatisk åbner og lukker ved at afkode sporets forløb. Det skaber en optimal affjedring og en mere stabil kørsel. Uanset om du er til cross country-kørsel eller teknisk vanskelige single-tracks, er Specialized Epic Expert altså en perfekt investering.