DKK 53.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Ultralette Roval Control carbon-hjul
2. Brede Fast Trak dæk
3. Fantastisk XC til dig, der nyder at lege med farten

Hvis du er på udkig efter en Cross Country MTB, som giver dig fart for alle pengene, så tag et kig på Epic Expert fra Specialized! Denne lækre cykel er nemlig designet til at hjælpe dig med at få det maksimale ud af dine kræfter på landevejen. Det er en cykel, som sender konkurrenterne et smil, og siger: `Fang mig, hvis I kan!´ Det er der ikke mange, der kan! Når du for alvor tramper igennem i pedalerne, og kraften overføres til de to ultralette Roval Control carbon-hjul, ser de fleste konkurrenter kun dig og din Epic Expert bagfra! De gode fartegenskaber kan du blandt andet takke den fantastiske Sram X01 Eagle geargruppe for. Den sørger for, at du virkelig kan arbejde med farten, helt ned til mindste detalje.

Stellet er naturligvis lavet i det velkendte FACT 11m carbon, som er både let, stærkt og stift. Dermed får du fantastiske styreegenskaber, samtidig med, at vægten holdes nede. Og lavere vægt er jo, til syvende og sidst, lig med større potentiale for fart. Forgaflen hedder RockShox SID SL BRAIN, og har 100 mm vandring. Bagdæmperen er en RockShox Specialized BRAIN med Rx XC tune. Det sikrer dig en behagelig cykeltur, hvadenten du kører på landevej eller i terræn.

De hydrauliske skivebremser er de samme, som man finder på andre cykler i Epic serien, nemlig Sram Level TL, 2-piston caliper. De leverer solid og præcis bremsekraft, når der er brug for det. Også når underlaget er vådt/mudret.  

Specilalized Epic Expert er en både hurtig og solid MTB, som henvender sig til dig, der først og fremmest gerne vil køre hurtigt. Tag en tur på den, og du vil erfare, at den i sandhed er episk!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: