DKK 53.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. RockShox forgaffel med Charger 2 RL Damper
2. En cross country med ekstraudstyr som Roval Conrol Carbon-hjul
3. Sram hydrauliske skivebremser

Er du vild med at køre cross country MTB? Så har du brug for en hurtig og stærk cykel, der kan klare det meste. Ikke overraskendende kommer svaret på dine cykel-drømme fra amerikanske Specialized.
Epic Evo Expert er formet over Specializeds velkendte FACT 11m carbon-ramme, og du har mulighed for selv at justere vinklingen på både stel og sadelpind. Sadelpinden indstilles ved hjælp af den super smarte X-Fusion Manic dropper post, imens bagendens vinkling kan justeres via end flip-chip.

Cyklen er endvidere udstyret med en RockShox SED Select- 120 mm forgaffel, som giver dig en skøn affjedring, så du kan holde til at sidde i sadlen dagen lang, også i hårdt terræn. Forgaflen har en Charger 2 RL dæmper, med 2-positions indstilling. Dermed får du optimal affjedring, uden at kraften fra dine tråd går tabt, før den når hjulene. Og netop hjulene er et kapitel for sig! Her er der nemlig tale om et par ultralette, håndbyggede Roval Control Carbon-hjul, som er både stærke og lette, og har meget lang holdbarhed.
En god gearing skal der til. Og heller ikke på det punkt er ingeniørerne hos Specialized gået på kompromis med noget. Du får nemlig en Sram X01 Eagle geargruppe. Som nok skal klare alt, hvad terrænet kan udsætte dig for (og gøre dig lynhurtig på landevejen, ikke at forglemme!). Af og til skal der jo imidlertid også bremses ned igen. Og det kan du, takket være de super effektive Sram S2 RS 4-piston hydrauliske skivebremser.

Gør dine XC-drømme til virkelighed, med en Epic Evo Expert fra Cykler.dk!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: