DKK 31.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Ultralet carbon-ramme, som giver minimal vægtmodstand
2. Fuld Shimano gearpakke
3. Rockshox Reba RL forgaffel med op til 120 mm vandring

Hos den amerikanske cykel-producent Specialized arbejder man konstant på at forbedre produkterne. Og vi kan kun sige, at det, langt de fleste gange, lykkes. Med den nye udgave af Epic Evo er det i hvert fald lykkedes at forbedre en i forvejen fremragende Mountainbike.

Epic Evo er cyklen til dig, der vil have en mountainbike, der vil have både en let carbon-ramme og en sublim affjedring, som ikke giver op overfor selv de vildeste drop og stejleste nedkørsler. Den stærke, lette FACT 11m full carbon-ramme med en innovativ XC-geometri gør dels cyklen hurtig, og dels kan du let tage cyklen på skulderen, når forhindringer skal forceres, som det ofte er tilfældet i XC racing. Ved hjælp af `flip chip´ kan vinklen på overrøret øges med op til en halv grad, så den passer til rytterens ønsker.  

Den geniale Rockshox Reba RL forgaffel har helt op til 120 mm vandring, hvilket du vil få stor glæde af, når terrænet for alvor bliver udfordrende. Desuden er vandringen på bagdæmperen forøget med 10 mm, i forhold til tidligere modeller. På papiret virker forbedringerne mht. affjedring måske ikke overvældende, men de er implementeret på en sådan måde, at de gør en stor og positiv forskel i praksis!

For at give dig mulighed for, virkelig at arbejde med gearskiftene, helt ned i de små marginaler, er cyklen udstyret med en fuld Shimano gearpakke (12-speed) på for- og bagskifter. Så kan du virkelig tilpasse din gearing efter det terræn, du kører i, og få mest muligt ud af hver eneste watt, din krop overfører til cyklen. Kontrol handler jo imidlertid også om at kunne bremse, hurtigt, præcist og kraftigt, når der er brug for det. Derfor har folkene hos Specialized udstyret Epic Evo med Shimano M6100 hydrauliske skivebremser. Og det er en bremsepakke, som du kan stole på. De hydrauliske skivebremser kræver kun et minimum af vedligeholdelse. Og de virker, som de skal, hver eneste gang, også når skovbunden er våd og mudret.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: