DKK 34.999,00
Levering 2-4 dage
Specialized Epic Comp Carbon
1. Fact 11m carbon-ramme
2. 12 speed Eagle NX-geargruppe™
3. Brain 2,0 bagdæmper
4. Dropperpost

Specialized Epic Comp Carbon EVO er udviklet med den patenterede Specialized’s RiderFirst™-teknologi, kendt fra XC World Cuppen, denne cykel er blevet optimeret med 120mm vandring og dropperpost for at den stadig er aktuel til de endnu hårdere spor. Denne mountainbike afspejler altså samme høje standard, kvalitet og ydeevne som de cykler, de professionelle Specialized MTB-teams anvender året rundt.

Med Specialized Epic Comp Carbon EVO får du en cykel, som er velegnet til både hurtig cross country-kørsel (XC) i skoven og cykling på smalle, teknisk nervepirrende single tracks. Carbon-rammens unikke kombination af letvægt, stivhed, høj fleksibilitet og stor styrke baner vejen for en effektiv reaktionsevne, præcis styring og hurtige retningsskift.Du kan således lettere manøvre gennem udforende rockgardens og tætstående træer på sporet.

Epic Comp Carbons EVO optimerede stødabsorbering imødekommer ujævnheder i skovens underlag og giver et smooth kørsels-flow. Den stødreducerende carbon-ramme øger komfortniveauet, så du snildt kan overkomme lange strækninger – selv i det mest ekstreme terræn. Bagdæmperen har en integreret brain-ventil™ med automatisk åben/luk-funktion, som sikrer optimal
affjedring ved store drops, der kræver affjedringens fulde vandring, såvel som stejle opkørsler, hvor du har brug for en fast træde-platform.

Med andre ord: Du kører ikke af sporet med Specialized Epic Comp Carbon.