DKK 39.499,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Tubeless Ready hjul
2. Shimano 12-speed geargruppe
3. Fin cross country cykel til alle niveauer

Dine tidligste minder fra cyklingens fantastisk verden ligger måske langt tilbage i din barndom. Nogle cykel-oplevelser husker du bedre end andre. Men det er næsten 100% sikkert, at du kan huske den første gang, du cyklede virkelig hurtigt. Af måske blev du bidt af det for livet!

Med Specialized Epic Comp har du nu mulighed for at genskabe denne oplevelse, hver eneste gang, du svinger dig i cykelsadlen. Epic-serien har altid været kendetegnet af meget fine fart-egenskaber, hvilket over 100 World Cup-sejre og podium-placeringer da også vidner om. En sådan arv forpligter i høj grad, og derfor er den nye Epic Comp blevet redesignet, med fornyet fokus på at udnytte hver eneste watt, som dine ben formår at overføre til pedalerne. Blandt andet nyder denne cykel godt af den mest effektive BRAIN affjedring til dato.

Den nye FACT 11r Carbon-ramme er ikke alene lettere end sine forgængere. Den har også fået 15% mere stivhed. Det giver både fremragende kraftoverførsel og forbedrede styreegenskaber.

Forgaflen er en RockShox Reba SL, med 100 mm vandring, lockout-funktion og justerbar rebound. Bagtil finder du en Rockshox-Specialized BRAIN bagdæmper med Rx XC tune.
Cyklen er desuden udstyret med Shimano SLX 12-speed gear, der sikrer dig hurtige, sikre og effektive gearskift. Hydrauliske skivebremser ikke til at undvære, når man først har prøvet dem. På Epic Comp kommer de fra Shimano, og hedder SLX  M7100, 2-piston caliper.

Epic Comp er monteret med Specializeds egne tubeless ready fælge, som har en indre diameter på 25 mm. Så er du sikker på at kunne køre på et par brede dæk, der giver det gode vejgreb, der har så stor betydning for at få det optimale udbytte af den dejlige cykel, som Epic Comp er!  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: