DKK 27.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Shimano GRX 810, 11 gear
2. Let og alsidig gravelbike
3. Future Schock suspension

Uanset, om du kører meget på grus, eller om du `bare´ ønsker en meget alsidig cykel til dagligdagens pendlerture, motions- og fornøjelses-ture, eller om du går med en drøm om at begive dig ud på en længere cykelferie, så vil du få stor glæde af en dedikeret gravelbike som Diverge Sport Carbon fra Specialized.

Alsidighed er noget, alle gode gravelbikes har tilfælles, men hvis du vælger Diverge Sport Carbon, får du i tilgift et både stærkt og let kulfiber-stel. Dette gør denne cykel specielt velegnet til gravel-løb, hvor hvert eneste gram tæller.
En gravelbike fra Specialized er ikke bare en racercykel med lidt bredere hjul. Her er der tale om en cykel, der er skabt til at indtage grusstierne, men som også gør sig særdeles godt på asfalt.

Som noget næsten selvfølgeligt er den ultra-lette carbon-ramme udstyret med Future Schock 1.5 suspension, som absorberer hver eneste vibration fra underlaget. Slut med at føle sig totalt mørbanket efter en lang dag på cyklen!
Endvidere er rammen designet specielt til at give dig en stabil køreoplevelse, når du kører på grus, samtidig med, at cyklen bibeholder kvikke og præcise styreegenskaber på asfalt.

Gear-gruppen er den velkendte, gravel-inspirerede Shimano GRX 600 1x11. Det er en geargruppe, der gør, hvad den skal. Også, når terrænet bliver barskt.

Det er intet under, at gravelbikes oplever stigende popularitet i disse år. Her får du nemlig en cykel, der kan lidt af det hele. Men hvis du ønsker at kombinere alle disse gode egenskaber med en lethed, som man ellers mest finder hos landevejscykler, så vil Specialized Diverge Sport Carbon være et særdeles godt valg.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: