DKK 63.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Future Schock 2.0 suspension
2. SRAM gear-gruppe, 12-gear
3. SWAT-teknologi

Kører du gravel-løb på højt niveau? Eller lever og ånder du ganske enkelt for at cykle på steder, hvor de færreste andre cykler kan komme frem?

I så fald har du brug for en gravelbike i topklasse.

Svaret på dine bønner hedder Diverge Pro Carbon, og kommer, som så mange andre seriøse gravelbikes, fra den anerkendte producent Specialized.
Her får du den velkendte kulfiber-ramme, som nok kan give de fleste landevejscykler kamp til stregen, når det handler om lethed, stivhed og styrke. Og så må vi ikke glemme, at mindre vægt er lig med bedre fart-egenskaber. Når du for alvor tramper i pedalerne på din ultra-lette carbon-gravelbike, ser de konkurrenter, der kører på cykler med aluminiumsstel, ikke andet end støvskyen fra dit baghjul! Samtidig er komforten i top, ikke mindst takket være den geniale, justerbare Future Schock 2.0 affjedring. Og netop affjedring er jo af afgørende betydning, når du kører på grus.  

I forhold til de lidt billigere modeller i Diverge-serien er gear-gruppen opgraderet til en 12-trins gruppe fra SRAM. Her er virkelig tale om en gear-gruppe designet specielt til kørsel på grus. Du kan trygt stole på, at gearskiftene virker, som de skal, så du kan koncentrere dig om at yde det optimale, når du cykler.

Også på asfalt er Diverge Pro Carbon fantastisk. Og hvis du f.eks. vil bruge den på en længere cykelferie, kan du glæde dig over, at cyklen kommer med masser af beslag til montering af cykeltasker, flaskeholdere mm.

Desuden findes der et integreret opbevaringsrum (SWAT-teknologi), hvor der er plads til slanger, CO2-patroner, dækjern og meget andet.


CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: