DKK 14.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Roadsport punkteringshæmmende dæk
2. Shimano Tiagra, 10-gear
3. Shimano hydrauliske skivebremser

Når du står ved enden af en asfalteret vej, og kigger ud i det ukendte, begynder eventyret.

Det er her, de fleste andre cykler, såsom fuldblods landevejscykler eller MTB´ er, vender om, og triller den anden vej.

Sådan er Specialized Diverge Elite E5 ikke!

På denne super fede cykel kan du klare lange grus-segmenter, såvel som almindelige asfaltveje.  Og hvis du har lyst til en lidt længere cykelferie, smider du bare et par tasker på cyklen, og så afsted!

Hvad alsidighed angår, er Diverge Elite E5 noget nær den ultimative cykel: Den klarer benhårde gravel-løb, weekendture og længere cykelferier, men den gør sig bestemt også godt på asfalt. Hvis du vælger denne cykel, får du derfor noget nær den perfekte kombination af træningsredskab og dagligdags transportmiddel.

Kombinationen af det lette aluminiumsstel og Specializeds egen FACT forgaffel giver dig bøde præcis styring, god komfort og den grad af stivhed, som din indre gravel-rytter har sukket efter. Der er tale om en fuld carbon-forgaffel, som er med til at holde cyklens vægt nede, samtidig med, at den `sluger´ næsten enhver vibration fra underlaget.

Diverge Elite E5 er udstyret med hydrauliske skivebremser, i modsætning til `lillebror´ Base E5, som har mekaniske skivebremser. Fordelen ved hydrauliske skivebremser er, først og fremmest, at de kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Samtidig bremser de, hurtigt og præcist, selv når underlaget er meget mudret.  

Når du kører på gravelbike, vil du uvægerligt skulle køre over mange skarpe sten. Derfor har Specialized udstyret Diverge Elite E5 med firmaets egne Roadsport-dæk, som mindsker risikoen for punkteringer.

Diverge Elite E5 er en cykel, der først for alvor ruller sig ud, hvor de fleste andre cykler giver fortabt!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: