DKK 19.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Future Schock suspension
2. Shimano GRX 810, 11-gear
3. Shimano GRX RX600 hydrauliske skivebremser

At køre på grus i længere tid ad gangen, er noget, der stiller helt specielle krav til en cykel. Her duer en almindelig landevejscykel eller MTB ikke. Det er her, de virkelig seje gravelbikes træder i karakter!

Med Diverge Comp E5 har Specialized skabt et helt nyt medlem af Diverge-familien. Nogen vil måske nok synes, at forskellene er små, den de kan mærkes, når man kommer til det punkt, hvor asfaltvejen slipper op!

Med Diverge Comp E5 får du det velkendte, stive, men stadig meget fleksible, aluminiumsstel, med Future Schock 1.5 affjedring, som, i kombination med FACT forgaflen i fuld carbon, `sluger´ stød og vibrationer fra underlaget, alt imens vægtens holdes på et lavt niveau. God affjedring betyder alverden, når underlaget er ujævnt. Efter en lang dag i cykelsadlen vil d, uden tvivl, være langt mindre træt, hvis du har kørt på en cykel med Future Schock.

Gear-gruppen hedder Shimano GRX 600, og er designet specielt til gravelbikes. Den sikre, at gearskiftene altid sker gnidningsløst, og at du altid har mindst et gear til rådighed, som passer til terrænet. Så kan du koncentrere dig om at yde dit optimale på cyklen, i stedet for at skulle spekulere for meget over gearene.

Hydrauliske skivebremser er næsten et `must´ på gravelbikes i denne klasse. Og på Diverge Comp E5 hedder de Shimano GRX RX600. Og det er et sær bremser, som du kan stole på, uanset, hvordan underlaget er!

Selve stellets geometri er udformet, så du kan vælge imellem forskellige typer dæk.

Og lad os så heller ikke glemme, at selv om Diverge E5 Comp er skabt til grus, så er den faktisk også fantastisk på asfalt. Alsidighed er enhver god gravelbikes adelsmærke. Og Diverge E5 Comp er bestemt ingen undtagelse. .

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: