DKK 21.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Ultra-let kulfiber-stel
2. SRAM Apex 1, 11-gear
3. SRAM Apex hydrauliske skivebremser

Hvis du hører til de dedikerede gravel-ryttere, så ved du, at hele gamet handler om tre ting: Fart, kontrol og sikkerhed. Uden kontrol har du intet ud af farten. Og uden sikkerhed risikerer du at komme slemt til skade.

Med den sublime gravelbike Diverge base carbon har cykel-producenten Specialized endnu engang overgået sig selv: Her er fart, kontrol og sikkerhed forenet med en lethed, som man hidtil kun har set hos landevejs-racere af topkvalitet.

Her er aluminiumsstellet, som man kender fra de andre medlemmer af Diverge-familien, nemlig udskiftet med et super let carbon-stel. I et gravel-løb tæller hvert eneste gram, og på din lette carbon gravelbike har du gode chancer for at give aluminiumscyklerne baghjul!. Men du vil altid nyde godt af den meget lette køre-oplevelse. Også, når du kører på asfalt.

Cyklen er udstyret med Future Schock affjedring, som har op til 20 mm vandring. Det betyder, at alle vibrationer fra underlaget nu absorberes endnu bedre, end man ser det på de lidt billigere modeller i serien. Det giver øget komfort.

Gearingen er den velkendte SRAM 11-speed, som altid giver lette og gnidningsløse gearskift.

Ingen ordentlig gravelbike uden skivebremser. På denne cykel er de hydrauliske, og hedder SRAM Apex.

Ligesom på seriens øvrige modeller er der mulighed for, at du kan skifte mellem en række forskellige dæk, så du altid kører på dæk, der passer til underlaget.

Cyklen leveres med Pathfinder Sport dæk (700x38mm).
Køb Specialized Diverge Base E5, og kombiner den gedigne gravelbikes terræn-egenskaber, alsidighed og driftssikkerhed med landevejsracerens lethed!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: