Før DKK 1.699,00
DKK 1.399,00
SparDKK 300,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Fantastisk komfort
2. Glimrende kraftoverførsel
3. Neopren og Thinsulate holder dine fødder varme og tørre i timevis

Når vinteren sætter ind, og kulde, sne og sjap gør mountainbike-sporene endnu mere mudrede, end de plejer at være, så bliver man da hjemme i den varme stue, bruger måske en hometrainer, og drømmer om sommerens komme, så man igen kan komme ud at køre i skoven!

Eller hvad?

Forkert! Du har købt en pålidelig MTB, med brede, grovmønstrede dæk, god affjedring, og meget sandsynligt også med hydrauliske skivebremser. Så hvad skulle egentlig afholde dig fra at køre i skoven om vinteren?

Til dig, der ikke har i sinde at lade kulde og sne sætte en stopper for din MTB-træning, har Specialized designet vinter-cykelskoene Defroster Trail Mountain Bike. Disse fantastiske sko er designet med en neopren-kerne, som holder vandet ude, imens Thinsulate-foringen holder dine fødder varme og tørre i timevis, selv når kong Vinter viser sig fra sin skrappeste side.

Takket være det velkendte Body Geometry Fit program har skoene et meget ergonomisk fit, og giver en sublim kraftoverførsel, så mest mulig kraft fra hvert eneste af dine tråd i pedalerne ender, hvor den skal. Samtidig reduceres risikoen for skader

Nylon komposit-sålen har et stivheds-indeks på 6, hvilket giver et fantastisk forhold mellem kraftoverførsel og komfort.

Specialized yder livsvarig garanti på Boa IP1 Snap spænderne, som sikrer milimeter-præcis justering af pasformen. Justeringen kan endog ske, imens du sidder på cyklen!

Hæl og forfod er forstærket, hvilket beskytter dine fødder, og gør skoene særdeles slidstærke.

SlipNot belægning er en selvfølge på disse sko. Det sørger for et godt greb i underlaget, når du står af cyklen.

Defroster Trail MTB-skoene er kompatible med langt de fleste MTB-pedaler på det danske marked.

Med disse herlige Specialized  cykelskosko, og en god mountainbike, kan den danske vinter bare komme an!