Cykelcomputere
Testvinder
1 stk
Typer
Pris
Mærker

Specialized Cykelcomputere

Her finder du vores udvalg af cykelcomputere fra Specialized!

Uanset om du bruger din cykel til hverdag til og fra skole/arbejde, eller er en passioneret rytter i skov eller på landevejen, så er en cykelcomputer en rigtig god idé. Med andre ord, så er cykelcomputeren et stk. tilbehør til cyklen, som alle kan bruge!

Specialized Speedzone - Sport m/Cadance
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 599,00
DKK 299,00
Spar DKK 300,00
Info / Køb
Gratis fragt
Specialized SpeedZone Sport Cykelcomputer
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 369,00
DKK 349,00
Spar DKK 20,00
Info / Køb
Fås i 2 farver
Gratis fragt

Hold styr på din cykeltur med en cykelcomputer fra Specialized!

Et hit hos alle cyklister
Du behøver ikke at være en fuldblods-konkurrencerytter, for at pengene på en cykelcomputer er godt givet ud. Selvom du "blot" bruger cyklen til hverdagsbrug, til og fra skole/job, eller til indkøb, så er det stadig sjovt og interessant at kunne følge med i ting som gennemsnitsfart, aktuel fart og kilometerdistance.

Det er lettest uden ledninger
Når du skal have en cykelcomputer, er det uden tvivl lettest og mest overskueligt når du vælger en trådløs cykelcomputer. Derfor er det heldigt, at vi netop tilbyder sådan nogle fra Specialized! Det gør at du undgår irriterende ledninger rundt om på cyklen. Der er både en risiko for at det bliver filtret, og irriterer dig på cykelturen, men det er ligeså meget grundet det elegante og "clean" look, som du får med en trådløs cykelcomputer fra Specialized!
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk