DKK 34.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Klassisk funktionelt design
2. Shimano 11-speed gearsystem
3. Hydrauliske skivebremser

Hvis du går rundt og tror, at elcykler er sløve, kedelige og klodsede, så har du ikke set Como 5.0 fra amerikanske Specialized! Denne cykel forener nemlig det klassiske og det moderne på fornemste vis, hvilket du vil erfare, hvis du læser videre nedenfor.

Cyklen er designet som de fleste klassiske damecykler, med lav indstigning. Det gør den især velegnet til seniorer og/eller til folk, der har fysiske udfordringer, som gør, at de foretrækker en cykel med lav indstigning. Vi er derfor ikke i tvivl om, at Como 5.0 også nok skal blive populær hos en del mandlige kunder.

Integreret i det smukt udformede aluminiumsstel finder du en kraftig 250 W elmotor, som hjælper til, indtil cyklen når op på 25 km/t. Du får stadig motion, idet motoren kun hjælper, når der trædes i pedalerne. Batteriet, som ligeledes er integreret i stellet, giver dig en meget lang rækkevidde. Og hvis du vil, kan du let afmontere batteriet, når det skal oplades.

Cyklen leveres med en del standardudstyr, såsom skærme, lygter, støtteben og bagagebærer, hvor du evt. kan placere et barnesæde, så du kan have dit barn med på turen.

Den innovative 11-speed Shimano gearpakke sikrer, at du altid kan finde korrekt trådmodstand.  

På det store display kan du let aflæse en lang række data, som f.eks. hastighed, distance, batteri-kapacitet mm.

Et par gode bremser kan, i yderste konsekvens, betyde forskellen på liv og død. Det ved folkene hos Specialized. Derfor har de udstyret Como 5.0 med hydrauliske skivebremser, som virker præcist og kraftigt, selv i vådt og/eller glat føre.  

Så hvis du gerne vil have en smuk, solid og funktionel elcykel, hvor klassisk design og moderne teknologi går fint hånd i hånd, så er den her!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: