DKK 24.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Dame-elcykel i smukt, klassisk design
2. Shimano 9-speed gearpakke, og meget standardudstyr
3. Hydrauliske skivebremser

Hvis du næsten udelukkende bruger din cykel til kortere dagligdags ture i byen, har du brug for en klassisk hverdagscykel. Men samtidig kan du jo godt sende et signal om, at du har sans for kvalitet. Og kvalitet behøver bestemt ikke kun være lig med ultra-lette carbon-stel!

Como 3.0 er en klassisk dame-elcykel til hverdagsbrug. Den er opbygget over en let og stærk aluminiumsramme, og den stærke 250 W motor er, ligesom batteriet, integreret i stellet. Det gør, at cyklen bibeholder sit enkle, klassiske look, uden at blive skæmmet af motor og batteri. Skærme, støtteben, lygter og kurv er standard på Como 3.0. Det gør cyklen præcis så funktionel, som en god hverdagscykel skal være. Du kan f.eks. sætte et barnesæde bagpå, og have varer i kurven foran. Så kan du have dit barn med på indkøbsturen, eller I kan tage på hyggelige cykelture i sommerlandet! Det giver basis for mange fælles oplevelser.

Som en klassiske damecykel har Como 3.0 en behageligt lav indstigning. Vi har derfor også en del mandlige kunder til denne type cykel, idet den f.eks. er specielt velegnet til seniorer.

Med en elmotor på cyklen får du stadig motion, da motoren kun hjælper, når du selv træder i pedalerne. Blot får du lidt ekstra hjælp, når det går op ad bakke, eller modvinden er hård. Den gode Shimano 9-speed geargruppe sørger for, at du altid kan finde et passende gear at køre i.

Gode bremser skal der selvfølgelig også til. Og i modsætning til mange gængse hverdagscykler er Como 3.0 udstyret med hydrauliske skivebremser. Du vil blive overrasket over, hvor godt, disse bremser virker, selv i vådt/glat føre.
Como 3.0 fra Specialized er klassisk kvalitet, kombineret med moderne teknologi!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: